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Overall description
SA2 would like to thank RAN3 for the LS on clarifications on Private Networks and would like to provide the following feedback.
RAN3 questions on S-NPN

RAN3 Question 1: RAN3 noticed that in TS 23.502 section 4.9.1.2.2 during Xn handover the target NG-RAN is specified to include the selected NID together with the selected PLMN in the NGAP Path Switch Request message.

RAN3 would like to ask what is the intended behaviour of the AMF upon receiving this information?

SA2 reply: SA2 agreed the attached CR, which removes the NID from the Path Switch Request.
RAN3 questions on PNI-NPN

RAN3 Question 2: should we consider the case that the size of the UE allowed CAG ID could be so large that the AMF may need to filter it based on the CAG IDs supported in the (registration) area where UE is located?

SA2 reply: SA2 assumes that RAN3 is referring to the AMF signaling a UE's Allowed CAG list to NG-RAN as part of the Mobility Restrictions. Given that SA2 expects the Allowed CAG list to typically consist of a few entries only, SA2 does not see the need for any filtering by the AMF.
RAN3 Question 3: should we consider the case that the AMF may reject the NG based handover request based on the CAG IDs supported by the target NG-RAN node?

SA2 reply: There is no need for AMF to do so since "source NG-RAN shall not handover the UE to a target NG-RAN node if the target is a CAG cell and none of the CAG Identifiers supported by the CAG cell are part of the UE's Allowed CAG list" as documented in TS 23.501 clause 5.30.3.4.

RAN3 Question 4: Is there any requirement (or preference) that during mobility the current CAG ID is maintained?

SA2 reply: There is no such requirement.
RAN3 Question 5: Does AMF need to know at any time the serving CAG ID i.e. ongoing CAG ID? E.g. for charging reasons?

SA2 reply: There is no such requirement.
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Actions
To RAN2 and RAN3
ACTION: 
SA2 kindly asks RAN3 to take the above into account.
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Dates of next TSG SA WG2 meetings
SA WG2 Meeting #136 
18th – 22nd November 2019
Reno, NV, USA.

SA WG2 Meeting #137 
24th – 28th February 2020
TBD.

